Vprašanja

Splošna vprašanja

Kako se elementi sedežne garniture držijo skupaj?

Ob nakupu moderne sedežne garniture FEYDOM boste prejeli tudi komplet konektorjev, namenjenim fiksaciji sedežne. Zaradi svojih karakteristik se sedežne povezujejo na različne načine in z različnimi konektorji. Uporabljamo močne ježke, ki se jih nalepi med ali pod elemente in kovinske konektorje, ki se jih postavi v osnovno konstrukcijo med elementi.

Snemljive pralne prevleke - kaj točno so to?

Pri naših izdelkih bodite pozorni, da imajo “Snemljive prevleke”. Vsi naši modeli s to oznako imajo snemljive prevleke, ki jih lahko enostavno snamete in operete.

Prevleke perite na 30°C brez (oz. s čim manj) centrifuge. Mehčalca ne uporabljajte.

Bodite pozorni, da ko prevleke snemate, ježke pritrdite na notranjo stran prevleke. Če tega ne storite, lahko ježki med pranjem poškodujejo prevleko.

Oprane prevleke lahko ponovno oblečete na sedežno.

Ali se prevleke po pranju res da enostavno namestiti na sedežno garnituro?

Vsekakor, saj tudi mi vsako sedežno, preden jo zapakiramo, oblečemo v prevleko. Velja pa omeniti, da so prevleke iz tapetniškega blaga in narejene na tesno, da se material ne guba. Zato priporočamo, da se obleke še rahlo mokre oblečejo nazaj čez sedežno. Najbolj pomembno pri preoblačenju je, da se najprej ježke prilepi na notranjo stran, saj se v nasprotnem primeru lepijo na material, kar oteži oblačenje in uničuje zaščito.

Pri oblačenju je najbolje, da po tem, ko zaprete ježke, rob prevleke poravnate s konstrukcijo sedežne in prevleko enakomerno na vseh straneh napenjate, dokler sedežna ni oblečena

Je mogoče kupiti tudi posamezen element?

Vsak element, ki ga imamo v ponudbi, je možno kupiti samostojno. Glavni koncept FEYDOMa je navsezadnje trajnostna naravnanost, ki temelji na tem, da si lahko elemente kadar koli dokupite, zamenjate prevleke ali le spremenite barvo. V kolikor se vam kateri od elementov poškoduje, lahko zamenjamo le ta del ali le posamezno poškodovano prevleko. VSE SE DA!

Kako se material čisti?

Vsak material ima svoje smernice za čiščenje. Načeloma manj trdovratne madeže pri vseh materialih enostavno očistite z vlažilnimi robčki ali suhimi brisačkami, s čim manj dodatki in dišavami. Super za čiščenje je tudi pasta iz soda bikarbone ali samo voda in bombažna krpa.

!!! Pomembno !!! Ko čistite material na oblečeni sofi, je pomembno, da ne čistite z gibom levo-desno in tako povečujete madež, ampak čistite s krožnimi gibi od zunaj navznoter.

V primeru, da želite sedežno osvežiti ali očistiti trdovratnih madežev, lahko prevleke operete na največ 30° C, brez centrifuge in brez mehčalca, z ježki pripetimi na notranjo stran prevleke.

Konkretne informacije o vzdrževanju najdete na posameznih materialih: materiali in barve.

Montaža in dostava

Ali lahko ob montaži odpeljete staro sedežno?

Lahko! V brezplačno dostavo na območju Slovenije sta vključena dostava in vnos. V kolikor želite, vam lahko odpeljemo staro sedežno na deponijo, pri čimer zaračunamo storitev v vrednosti 140 €.

Ali za premikanje potrebujem posebno znanje ali orodje?

Ne, vsako sedežno lahko sestavite in premikate brez orodja ali dodatnih pripomočkov. Vse sedežne garniture bodo ob dostavi zavite v zaščitno folijo in na robovih dodatno zaščitene s kartonom. Večina elementov je pakiranih posamično, zato bo na koncu ostalo nekaj odpadne embalaže.

Priporočeno je, da se ob nakupu pozanimate o karakteristikah posameznega modela. To lahko naredite v salonu, na straneh modelov na spletu ali na materialih, ki jih dobite zraven sedežne.

Lahko izbiram termin dostave?

Načeloma termin izberemo mi, o njem vas obvestimo vsaj 1 teden vnaprej. V kolikor želite sami izbrati datum in uro, vam ob nakupu zaračunamo dodatnih 150 €. Vse dostave so opravljene od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00 ali v soboto med 8:00 in 13:00.

Kako je z dostavo in montažo?

Celotno dostavo in montažo vam izvedemo mi, v kolikor je to mogoče. Na termin vas prosimo da poskrbite, da je do mesta montaže mogoč neoviran prehod v širini vsaj 60 cm za dostavo FEYDOM sedežne oz. več, v kolikor ste se odločili tudi za odvoz na deponijo. Priporočeno je tudi, da zaščitite tla, ki se ob montaži lahko poškodujejo. Montaža vključuje vnos sedežne v stanovanje, odstranitev embalaže, postavitev garniture in odvoz vse odpadne embalaže.

Plačilo in garancija

Lahko pri vas plačujem tudi po obrokih?

Tako je, mogoče je tudi obročno plačevanje. Pri obročnem plačevanju z LeanPay vam do 24 obrokov stroške odobritve častimo mi, do 48 obrokov pa jih plačate sami. Obročno plačevanje imamo omogočeno tudi preko kartice Diners.

Če imate kakšne druge predloge, nam pišite – morda dodamo še kakšen drug način.

Koliko znaša garancija na sedežne garniture FEYDOM?

Na celotno sedežno imate 2 leti garancije. Na samo konstrukcijo je garancija 5 let, posamezni elementi imajo krajšo garancijsko dobo.

Za bolj podrobne informacije priporočamo branje garancijske izjave.

Kakšen je pogoj za oddajo naročila?

ONLINE NAROČILA:
Pogoj za oddajo naročila je plačilo celotnega zneska.

NAROČILA V SALONU:
Pogoj za oddajo naročila je plačilo vsaj polovice zneska naročila. Drugo polovico (oz. preostali del) plačate en teden pred dostavo, o tem vas predhodno obvestimo.

Katere vrste plačil sprejemate?

Sprejemamo plačila s kartico, gotovino, nakazilom na TRR, PayPal-om, s kriptovalutami in plačilom na obroke (Leanpay in Diners).

Prijava uporabnika
Ali še nimate uporabniškega računa? Registracija
Registracija uporabnika

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilnik o zasebnosti.

Ali že imate uporabniški račun? Prijava
Povzetek naročila

V košarici ni izdelkov.