• days
  • :
  • Hours
  • :
  • Minutes
  • :
  • Seconds

Do 18. aprila kupi svoj Choice ali BonBon set s 15% popustom!

Imate kompleksnejši prostor ali potrebe in potrebujete sedežno po meri? Ker izzive poznamo in vemo, da je včasih težko najti dobro rešitev za prostor, vam brezplačno svetujemo in sestavimo celostno rešitev, tudi za zahtevnejše prostore. Ker so naše modularne sedežne garniture sestavljene iz elementov, ki jih lahko poljubno prestavljamo, vam lahko naredimo idealno sedežno garnituro skoraj po meri.

Od vas bomo potrebovali informacije o prostoru, kaj radi počnete na sedežni, za koliko ljudi jo potrebujete, kateri modeli in barve so vam všeč ter podatke za kontakt. Nato vam mi pripravimo predlog za vaš prostor.

Kaj pri FEYDOMu pomeni "Sedežna po meri"?

Sedežna po meri se nanaša na sedežno garnituro, ki je izdelana po naročilu in se prilagaja specifičnim meram. V našem primeru to pomeni, da bomo iz obstoječih elementov naredili par rešitev, ki bodo vašemu prostoru odgovarjale.

V kolikor ne bomo našli nič, vas bomo o tem tudi obvestili, ampak opozarjamo, da je verjetnost precej nizka 😉

Kakšne so prednosti uporabe obrazca za sedežno po meri?

Na kratko – mi vam zastavimo par vprašanj, vi pa poklikate na želje. Vse želje upoštevamo, v kolikor je možno oz. se javimo s predlogom to-ali-to. Zbirali bomo med elementi in materiali, ki jih imamo v ponudbi.

Ali je sedežna po meri dražja od navadne?

Pri FEYDOMu nikoli 🙂

Vsak naš element ima fiksno ceno, ki variira od lastnosti (snemljive prevleke, material, ….). Že v samem principu se zavzemamo za to, da najdemo rešitev za vsak dom – edina razlika pri sedežni po meri je ta, da tuhtanje prepustite nam, vi pa se na koncu odločite med parimi možnostmi.

Kako dolgo traja izdelava sedežne po meri?

Smo redki, ki se lahko pohvalijo, da imamo iste pogoje kot za ostale sedežne. Načeloma imamo izdelavo 4-6 tednov, v redkih primerih tudi več.

Če vas bo zanimal točni datum dostave, nas vprašajte, da vam ga sporočimo.

Prijava uporabnika
Ali še nimate uporabniškega računa? Registracija
Registracija uporabnika

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilnik o zasebnosti.

Ali že imate uporabniški račun? Prijava
Povzetek naročila

V košarici ni izdelkov.