Islands
EAN koda: 100024
Snemljive prevleke
i
  • Enostavno čiščenje
  • Preprosta uporaba
  • Pranje na 30°C
  • Na voljo tudi ločeno

Islands

EAN koda: 100024 Kategoriji: ,
Snemljive prevleke
i
  • Enostavno čiščenje
  • Preprosta uporaba
  • Pranje na 30°C
  • Na voljo tudi ločeno

Matacao Islands je super izbira za popoldansko poležavanje in sproščeno druženje. Izkoristite različne postavitve, ki jih ta model nudi!

Do 5 let garancije

Kvaliteto garantiramo

Snemljive pralne prevleke

Snemi in operi, kar doma

Do 24 obrokov brez obresti

Kar želiš, to dobiš

Brezplačna dostava in montaža

Za vse poskrbimo mi

Popestri si dom

Sedežna garnitura Islands iz serije Matacao je sestavljena iz dveh sedišč – dvoseda in dvojnega počivalnika, ki ju lahko poljubno premikate ali celo združite v zakonsko ležišče. Elementa lahko uporabljate ločeno ali jih združite v eno sedežno garnituro.

Spenjanje z ježki

Vsi elementi Matacao serije sedežnih garnitur se spenjajo z ježki. Sedalni elementi so med seboj povezani trakovi, ki se jih pritrdi na spodnji strani elementov. Ker so Matacao elementi težji, so tudi bolj stabilni, z ježki pa boste zanesljivo poskrbeli, da ostanejo na mestu.

Spremeni naslone

Stranski nasloni se lahko med stranicami poljubno prestavljajo, na sedišče pa se fiksirajo z ježkom. To vam daje odprte roke, da naslone menjate med robovi sedalnih elementov in po potrebi zaprete oz. odprete kakšen kot, da se sedežna garnitura lepše poveže s prostorom.

Spremeni prevleke

Blazina, naslon ali sedišče – vsak element ima svojo prevleko, ki jo lahko menjate neodvisno od preostanka seta. Ne glede na to, ali želite prevleke le oprati ali v celoti zamenjti, to naredite z lahkoto. Tako bo lahko vaša sedežna vedno izgledala kot nova in v skladu z vašim svežim slogom ali novim stanovanjem. Preberite si več o materialih in barvah v naši ponudbi!

Naroči brezplačne vzorčke

Preveri, če se ujemajo s tvojim domom. Naroči do 5 brezplačnih vzorčkov in potestiraj madeže, ki jim grozijo.

Naroči vzorčke

Sestavi sam

Sedežno garnituro si lahko v celoti sestaviš tudi sam. Uporabi našo aplikacijo in si sestavi sedežno svojih sanj.

Sestavi si svojo

Tjaša Pavlič Bucik
Tjaša Pavlič Bucik
Z izbiro sedežne ne moremo biti bolj zadovljni, saj je funkcionalna, prilagodljiva različnim dogodkom in udobna. Imamo tudi hiošnega ljubljenčka, ki uživa pri ležanju na sedežni, kar pomeni, da pusti za sano tudi dlake, ki pa jih brez težav posesamo s sedežne.
Katarina Ahac
Katarina Ahac
Nad izkušnjo s podjetjem Feydom in njihovo sedežno sem navdušena in res priporočam obisk in naročilo, če iščete modularno, kvalitetno sedežno, modernega videza. Tudi cene so konkurenčne za dostavljeno kvaliteto. V salonu so mi prijazno svetovali, komunikacija ob naročilu zelo profesionalna, dostava super. Tudi sedežna sama se je izkazala za odlično izbiro (jaz sem izbrala Matacao City), udobna in omogoča več različnih postavitev, ki jih (presenetljivo) tudi dejansko uporabljam, ker gre zelo enostavno. Res priporočam.
Majda Kuhelj
Majda Kuhelj
Modularne sedežne garniture Feydom so zame izpolnitev vseh želja. Obožujem modularnost, ker imam rada spremembe, tu pa se lahko igram tako z različnimi postavitvami, kot tudi različnimi barvami. Materiali so snemljivi in pralni kar je pravi blagoslov. Ker imam pasje prijatelje je tudi trpežnost odlična lastnost te čudovite sedežne garniture, ki lahko raste in ase spreminja s teboj. Pod sabo pa vsak del skriva še zelo uporabne predale za shranjevanje posteljnine ali česarkoli po želji. Top, top, top...
Luka Volk
Luka Volk
Z nakupom sem izjemno zadovoljen!