BonBon M
EAN koda: 100000003
Akcija!

BonBon M

EAN koda: 100000003 Kategoriji: ,

BonBon M ima vse, kar ste si kadarkoli želeli: funkcionalnost, estetski izgled in neobčutljivost na madeže. Preverite vse možne postavitve!

Na zalogi

Dostava v roku 14 dni

Možnost manjšega barvnega odstopanja

Možnost rahlo različnih odtenkov na elementih

Brezplačna dostava in montaža

Za vse poskrbimo mi

Priporočamo snemljive prevleke

Snemi in operi, kar doma

All-in-one rešitev

BonBon je modularen sedežni sistem, sestavljen iz štirih elementov, ki jih lahko poljubno spreminjate Sedalni del – element A – lahko uporabite kot dvosed, počivalnik ali ležišče. Blazina je element B in služi kot naslon. Element C je tabure, ki ga lahko uporabite kot podaljšan naslon in element D vam služi kot naslon za roko, v katerega lahko shranite vaše stvari ali blazino.

Spremeni in poveži

Modeli BonBona imajo tri različne načine povezave – sedalne elemente lahko zaklenete na mesto s silikonskimi koleščki, med seboj jih povežete s kovinskimi konektorji. Za pritrditev ležišča vam priporočamo še dodaten ježek med elementoma.

Dobro ležišče

BonBon je dobra izbira za sobe in stanovanja, kjer se poleg sedežne garniture potrebuje tudi ležišče. S svojo tršo strukturo daje oporo hrbtenici, kar ga naredi primernega za vsakodnevno spanje. Je tudi izjemno priljubljen v apartmajih in hotelih.

Snemljive prevleke

BonBon je na voljo v fiksnih in snemljivih prevlekah. Vse naše snemljive prevleke so pralne, kar pomeni, da jih lahko snamete, operete in po želji zamenjate.

Shranjevalni prostori

Med elementi BonBona imamo tudi element D, ki služi kot naslon, hkrati pa ima 150L shranjevalnega prostora, v katerega lahko pospravite blazine, odeje in druge stvari, ki jih je pametno obdržati pri roki.

Sestavi sam

Sedežno garnituro si lahko v celoti sestaviš tudi sam. Uporabi našo aplikacijo in si sestavi sedežno svojih sanj.

Sestavi si svojo