Dostava

Dobavni roki

Izdelki bodo dostavljeni v dostavnem roku, ki je ob potrditvi naročila izpisan ob avansnem računu. Rok dostave prične teči, ko kupec na svoj elektronski naslov prejme potrdilo o prejemu naročila skupaj z avansnim računom. ČLe ni drugače določeno in zgolj v primeru težje dobavljivosti blaga ali izrednih razmer se ta rok lahko podaljša.

V primeru kakršnihkoli nepričakovanih zapletov ali zamude pri naročilu, bo kupec o tem prejel obvestilo preko elektronske pošte, v katerem bo naveden novi predvideni rok dostave naročila. Podjetje v nobenem primeru ne odgovarja za nedobavo blaga iz razlogov, na katere nima vpliva.

V času sejmov in ostalih akcij ter promocij, v katerem se blago prodaja po znižanih cenah, veljajo posebni roki dobave in sicer za blago kupljeno po znižanih cenah na kakršenkoli način velja, da dobavni rok določi podjetje FEYDOM HOME d.o.o. in si ga stranka ne more izbirati sama, vendar pa dobavni rok ne sme biti daljši od 95 delovnih dni. Rok prične teči z vplačilom avansa. Vse akcije in popusti se medsebojno izključujejo, razen v kolikor je izrecno določeno drugače.

Obveščanje, odprema in dostava

FEYDOM nudi brezplačno dostavo le na območju Slovenije. Kupec ima na voljo več načinov dostave:

  1. Brezplačno: Prevoz do naslova z vnosom in montažo v prostor: V primeru, da kupec kot način dostave izbere »Brezplačna dostava«, bo blago dostavljeno na naslov, ki ga kupec navede v naročilu, blago pa bo dostavljeno tudi skozi vhodna vrata v stanovanje na naslov, ki ga kupec navede v naročilu. Pri tem morate zagotoviti neovirano pot za vnos naročenega blaga v stanovanje ter poskrbeti za zaščito tal in ostale opreme v stanovanju. V kolikor je pot v stanovanje ovirana ali karakteristike objekta tega ne dovoljujejo (ozko stopnišče, krožne stopnice), vam vnosa ne moremo zagotoviti. Dan in uro dostave določi Podjetje vnaprej in ga ni možno spreminjati brez doplačila. Prav tako ni mogoče brez doplačila spreminjati naslova za dostavo, podanega ob potrditvi ponudbe. V ceno je vključen tudi odvoz vsega zaščitnega materiala.
  2. Za doplačilo: Prevoz do naslova z odvozom stare garniture: V primeru, da kupec kot način dostave izbere »Brezplačna dostava z odvozom« bo blago dostavljeno tudi skozi vhodna vrata v stanovanje na naslov, ki ga kupec navede v naročilu. Prav tako pa bomo pri tem odpeljali vašo staro garnituro. Ta storitev je na voljo samo za odvoz stare garniture na deponijo in ne na drugi naslov. Pri tem morate zagotoviti neovirano pot za odvoz in vnos naročenega blaga v stanovanje ter poskrbeti za zaščito tal in ostale opreme v stanovanju. V kolikor je pot v stanovanje ovirana ali karakteristike objekta tega ne dovoljujejo (ozko stopnišče, krožne stopnice), vam vnosa in/ali odvoza ne moremo zagotoviti. Doplačilo za to storitev stane 140 EUR. V to ceno je vključen tudi odvoz vsega zaščitnega materiala.
  3. Za doplačilo: Izbira termina – dan in ura dostave:  V primeru, da si stranka želi izbrati svoj termin in uro dostave, ali se ne strinja z datumom, ki ga določi podjetje in želi drug datum ali uro, je to možno z doplačilom 150 EUR (dostava se ob doplačilu lahko izbere med ponedeljkom in petkom od 8h do 17h in ob sobotah med 8h in 13h). Navedene cene veljajo za dostave na območju Republike Slovenije. V kolikor so v enkratno naročilo vključene več kot 3 garniture, se obračuna doplačilo v višini 60 EUR.
  4. Za doplačilo: Naknadna sprememba naslova dostave: V primeru, da stranka po potrditvi ponudbe naknadno spremeni naslov za dostavo, je to možno z doplačilom, ki se obračuna v višini 60 EUR.
Prijava uporabnika
Ali še nimate uporabniškega računa? Registracija
Registracija uporabnika

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilnik o zasebnosti.

Ali že imate uporabniški račun? Prijava
Povzetek naročila

V košarici ni izdelkov.