Dostava

Dobavni roki

Izdelki bodo dostavljeni v dostavnem roku, ki je ob potrditvi naročila izpisan ob avansnem računu. Rok dostave prične teči, ko kupec na svoj elektronski naslov prejme potrdilo o prejemu naročila skupaj z avansnim računom. Če ni drugače določeno in zgolj v primeru težje dobavljivosti blaga ali izrednih razmer se ta rok lahko podaljša.

V primeru kakršnihkoli nepričakovanih zapletov ali zamude pri naročilu, bo kupec o tem prejel obvestilo preko elektronske pošte, v katerem bo naveden novi predvideni rok dostave naročila. Podjetje v nobenem primeru ne odgovarja za nedobavo blaga iz razlogov, na katere nima vpliva.

V času sejmov in ostalih akcij ter promocij, v katerem se blago prodaja po znižanih cenah, veljajo posebni roki dobave in sicer za blago kupljeno po znižanih cenah na kakršenkoli način velja, da dobavni rok določi podjetje FEYDOM HOME d.o.o. in si ga stranka ne more izbirati sama, vendar pa dobavni rok ne sme biti daljši od 95 delovnih dni. Rok prične teči z vplačilom avansa. Vse akcije in popusti se medsebojno izključujejo, razen v kolikor je izrecno določeno drugače.

Obveščanje, odprema in dostava

Družba omogoča brezplačno dostavo le na območju Slovenije. Kupec ima na voljo več načinov dostave:

  1. Brezplačno: Prevoz do naslova z vnosom in montažo v prostor: V primeru, da kupec kot način dostave izbere »Brezplačna dostava«, bo blago dostavljeno na naslov, ki ga kupec navede v naročilu, blago pa bo dostavljeno tudi skozi vhodna vrata v stanovanje na naslov, ki ga kupec navede v naročilu. Pri tem morate zagotoviti neovirano pot za vnos naročenega blaga v stanovanje ter poskrbeti za zaščito tal in ostale opreme v stanovanju. V kolikor je pot v stanovanje ovirana ali karakteristike objekta tega ne dovoljujejo (ozko stopnišče, krožne stopnice), vam vnosa ne moremo zagotoviti. Dan in uro dostave določi Družba vnaprej in ga ni možno spreminjati brez doplačila. Prav tako ni možno spreminjati naslova podanega ob potrditvi ponudbe dostave brez doplačila.
  2. Za doplačilo: Prevoz do naslova z odvozom stare garniture: V primeru, da kupec kot način dostave izbere »Brezplačna dostava z odvozom«, bo blago dostavljeno tudi skozi vhodna vrata v stanovanje na naslov, ki ga kupec navede v naročilu. Prav tako pa bomo pri tem odpeljali Vašo staro garnituro. Ta storitev je na voljo samo za odvoz stare garniture na deponijo in ne na drugi naslov. Pri tem morate zagotoviti neovirano pot za odvoz in vnos naročenega blaga v stanovanje ter poskrbeti za zaščito tal in ostale opreme v stanovanju. V kolikor je pot v stanovanje ovirana ali karakteristike objekta tega ne dovoljujejo (ozko stopnišče, krožne stopnice), vam vnosa in/ali odvoza ne moremo zagotoviti. Doplačilo za to storitev stane 250 EUR.  V to ceno je vključen tudi odvoz vsega zaščitnega materiala. 
  3. Za doplačilo: Izbira termina – dan in ura dostave:  V primeru, da si stranka želi izbrati svoj termin in uro dostave, ali se ne strinja z datumom ki ga določi podjetje in želi drug datum ali uro, je to mogoče z doplačilom 150 EUR (dostava se ob doplačilu lahko izbere med ponedeljkom in petkom od 8h do 15h in ob sobotah med 8h in 12h). Navedene cene veljajo za dostave na območju Republike Slovenije. V kolikor so v enkratno naročilo vključene več kot 3 garniture se obračuna doplačilo v višini 60 EUR za vsako garnituro od 3-jega kosa naprej.
  4. Za doplačilo: Naknadna sprememba naslova dostave: V primeru, da stranka po potrditvi ponudbe naknadno spremeni naslov za dostavo, je to možno z doplačilom, ki se obračuna v višini 60 EUR.

 

Prodajalec je s strani kupca naročeno blago dolžan dostaviti v brezhibnem stanju in v dogovorjeni količini na naslov, ki ga kupec poda ob naročilu. Za dostavo naročila mora biti zagotovljen dostop in parkiranje dostavnega vozila neposredno na lokaciji, navedeni na naročilu. Dostava se izvaja v stanovanje/hišo/poslovni prostor, razen če stranka želi, da se dostava izvede pred vhod stavbe ali stanovanja in velja samo za dostave na območju Republike Slovenije. Ponudnik si pridržuje pravico do večkratne dostave posameznega naročila. Šteje se, da je dostava opravljena, ko je kupcu dostavljen zadnji paket. 

Dostavna služba oz. zaposleni na dostavnem mestu si pridržujejo pravico, da na primeren način preverijo istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj bo s tem zagotovljeno, da bodo naročeni izdelki izročeni pravemu kupcu.

Družba FEYDOM HOME d.o.o. je dolžna izpolniti svoje obveznosti izročitve manjših kosov blaga na sedežu družbe – Avstrijska ulica 3, 1000 Ljubljana in/ali jih odposlati preko dostavne službe na naslov stranke.

Družba  ob nakupu zagotavlja in organizira brezplačno dobavo kupcu na dogovorjen naslov v Sloveniji, cena dobave vključuje nalaganje, prevoz in raztovor na strankinem naslovu, skupaj z vnosom v stanovanje in odvozom zaščitne embalaže. Cena dostave je vključena v ceno in velja za dostavo v prostor stavbe na dogovorjenem naslovu ob terminu in uri vnaprej določenem iz strani podjetja FEYDOM HOME d.o.o. O dnevu in časovnem razponu dostave obvesti podjetje FEYDOM HOME d.o.o. stranko predvidoma 14 DNI pred predvideno dostavo na e-mail naslov naveden na ponudbi in si ga stranka ne more izbirati sama, razen ob doplačilu za to storitev v skladu s temi splošnimi pogoji.

S predajo blaga kupcu, njegovemu špediterju ali prevozniku, oz. z drugačno odpremo blaga kupcu, vendar najkasneje v trenutku, ko blago zapusti našo družbo oz. naše skladišče, preidejo nevarnosti naključnega uničenja ali poškodovanja in stroški prevoza blaga na kupca. Družba dobavi blago sama ali pa po pooblaščenem špediterju oz. prevozniku, s katerim ima sklenjeno pogodbo za dobavo oz. distribucijo blaga. S tem je tudi blago zavarovano za čas prevoza proti škodi in izgubi. Blago se šteje za dostavljeno, ko kupec ali od njega pooblaščena ali napotena oseba, predstavniku prodajalca, ne glede na način dostave (torej vključno s predstavniki dostavljavca), pisno ali z drugačnim konkludentnim dejanjem potrdi prevzem blaga.

Več informacij je na voljo med pogoji poslovanja

Prijava uporabnika
Ali še nimate uporabniškega računa? Registracija
Registracija uporabnika

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilnik o zasebnosti.

Ali že imate uporabniški račun? Prijava
Povzetek naročila

V košarici ni izdelkov.