• days
  • :
  • Hours
  • :
  • Minutes
  • :
  • Seconds

SPOMLADANSKO ČIŠČENJE: 20% popust na vse izdelke

Dostava

Dobavni roki

Izdelki bodo dostavljeni v dostavnem roku 30 do 95 delovnih dni. Rok dostave se prične, ko kupec na svoj elektronski naslov prejme potrdilo o prejemu naročila skupaj z avansnim računom, razen če ni drugače določeno. V primeru težje dobavljivosti blaga ali izrednih razmer se lahko ta rok podaljša.

V primeru kakršnih koli nepričakovanih zapletov ali zamude pri naročilu, bo kupec o tem obveščen preko elektronske pošte, v kateri bo naveden novi predvideni rok dostave naročila. Družba ne odgovarja za nedobavo blaga iz razlogov, na katere nima vpliva.

V času sejmov in drugih akcij ter promocij, ko se blago prodaja po znižanih cenah, veljajo posebni roki dobave. Za blago, kupljeno po znižanih cenah na kakršen koli način, velja, da dobavni rok določi podjetje FEYDOM HOME d.o.o. Stranka si roka ne more izbrati sama, vendar predvidoma ne bo daljši od 95 delovnih dni. Rok prične teči z vplačilom avansa. Vse akcije in popusti se medsebojno izključujejo, razen če je drugače izrecno določeno.

Obveščanje, odprema in dostava

Družba omogoča dostavo samo na območju Slovenije. Dostava naročenega blaga je brezplačna pri naročilih v skupni vrednosti 1.000,00 EUR ali več.

Strošek dostave je naveden pri posameznem izdelku pri spletnih nakupih in se informativno izpiše ter prišteje na blagajni, ko kupec izbere dostavo.

Strošek dostave se zaračunava glede na skupno težo in velikost naročenih izdelkov na enem naročilu. Stroški dostave znotraj območja Slovenije so enotni, ne glede na kraj. Dejanski strošek dostave lahko preverite na blagajni pred zaključkom nakupa.

Strošek dostave pri osebnem nakupu se doda in izpiše na posamezni pogodbi/ponudbi/naročilu glede na velikost naročila in izbiro dostave ter se razlikuje od izdelka do izdelka, odvisno od skupne teže in velikosti naročenih izdelkov.

Kupec ima na voljo več načinov dostave:

 

1. Hitra kurirska služba DPD: Uporablja se za dostave na ozemlju Slovenije za manjše pakete, ki skupno ne presegajo 3m obsega in tehtajo manj kot 31,5 kg, ter je skupna vrednost naročila 499,99 EUR ali manj.

Cena dostave za izdelke Tip 1: 8 EUR *Zaračuna se za manjše blazine

Cena dostave za izdelke Tip 2: 20 EUR *Zaračuna se za večje blazine, manjše tabureje, prevleke

Cena dostave za izdelke Tip 3: 25 EUR *Zaračuna se za večje tabureje, naslonjače, posamezne elemente

 

2. Prevoz do naslova z vnosom in montažo v prostor: V primeru, da kupec kot način dostave izbere “Prevoz do naslova z vnosom in montažo v prostor”, bo blago dostavljeno na naslov, ki ga kupec navede v naročilu, in sicer vključno skozi vhodna vrata stanovanja.

Cena dostave za izdelke Tip 4: 120 EUR *Zaračuna se, če je skupna vrednost naročila med 500,00 EUR in 999,99 EUR.

Cena dostave za izdelke Tip 5: 250 EUR *Zaračuna se, če je skupna vrednost naročila 1.000,00 EUR ali več.

V kolikor nakup znaša 1.000,00 EUR ali več, je storitev prevoza do naslova z vnosom in montažo v prostor brezplačna za ozemlje Slovenije.

Pri tej storitvi morate zagotoviti neovirano pot za vnos naročenega blaga v stanovanje ter poskrbeti za zaščito tal in ostale opreme. V primeru, da je dostop do stanovanja oviran ali ga karakteristike objekta ne dovoljujejo (npr. ozko stopnišče, krožne stopnice), vnosa ne moremo zagotoviti. Dan in uro dostave določi družba vnaprej, in ni možno spreminjati brez doplačila. Prav tako ni možno spreminjati naslova za dostavo, podanega ob potrditvi ponudbe. Cena vključuje tudi odvoz zaščitnega materiala, v katerega je bilo blago zapakirano.

 

3. Odvoz sedežne garniture na deponijo: V primeru, da kupec kot način dostave izbere “Odvoz sedežne garniture na deponijo”, bo družba obstoječo sedežno garnituro na naslovu, navedenem v naročilu, odstranila in odpeljala na deponijo. Ta storitev je na voljo samo za odvoz na deponijo in ne na drug naslov.

Cena odvoza sedežne garniture na deponijo: 250 EUR

Pri tej storitvi morate zagotoviti neovirano pot za odvoz obstoječe sedežne garniture iz stanovanja ali objekta ter poskrbeti za zaščito tal in ostale opreme v stanovanju. Če je pot iz stanovanja ali v stanovanje ovirana ali če karakteristike objekta tega ne dopuščajo (npr. ozko stopnišče, vijačne stopnice), vam vnosa in/ali odvoza ne moremo zagotoviti. Doplačilo za to storitev znaša 250 EUR.

 

4. Izbira termina – dan in ura dostave: Če si stranka želi izbrati svoj termin in uro dostave ali se ne strinja z datumom, ki ga določi podjetje, in želi drug datum ali uro, je to možno z doplačilom.

Cena izbire termina dostave: 150 EUR

Dostava se ob doplačilu lahko izbere med ponedeljkom in petkom od 8. do 15. ure ter ob sobotah med 8. in 12. uro. Navedene cene veljajo za dostave na območju Republike Slovenije. Če je v eno naročilo vključenih več kot tri garniture, se za vsako nadaljnjo garnituro od tretje naprej obračuna doplačilo v višini 60 EUR.

 

5. Osebni prevzem na sedežu podjetja FEYDOM HOME, Avstrijska ulica 3, 1000 Ljubljana, je možen za manjše izdelke do vrednosti 499,99 EUR v

odpiralnem času poslovalnic, ki je vsakokrat objavljen na spletni strani podjetja.

 

6. Osebni prevzem v Poslovalnici FEYDOM HOME – Skladišče, Cvetlična ulica 3, 3313 Polzela, je možen za vse izdelke v odpiralnem času skladišča od ponedeljka do petka med 7. in 15. uro.

 

7. Naknadna sprememba naslova dostave: Če stranka po potrditvi ponudbe naknadno spremeni naslov za dostavo, je to možno z doplačilom.

Cena naknadne spremembe naslova dostave: 60 EUR

 

Prodajalec je dolžan dostaviti naročeno blago v brezhibnem stanju in v dogovorjeni količini na naslov, ki ga kupec poda ob naročilu. Kupec je dolžan zagotoviti prost dostop dostavnega vozila do mesta dostave ali razklada. Za dostavo mora biti zagotovljen dostop in parkiranje dostavnega vozila neposredno na lokaciji, navedeni na naročilu, saj v primeru oviranega dostopa do vhoda objekta dostave in montaže in/ali odvoza stare garniture ne moremo zagotoviti. Dostava se izvaja v stanovanje, hišo ali poslovni prostor, razen če stranka želi, da se dostava izvede pred vhodom stavbe ali stanovanja, in velja samo za dostave na območju Republike Slovenije. Ponudnik si pridržuje pravico do večkratne dostave posameznega naročila. Dostava se šteje za opravljeno, ko je kupcu dostavljen zadnji paket.

 

Dostavna služba oz. zaposleni na dostavnem mestu si pridržujejo pravico, da na primeren način preverijo identiteto prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), da se zagotovi izročitev naročenih izdelkov pravemu kupcu.

Podjetje ob nakupu zagotavlja in organizira dobavo kupcu na dogovorjen naslov v Sloveniji. Dostava (razen v primeru pošiljanja preko kurirskih služb kot npr. DPD), velja za dostavo v prostor stavbe na dogovorjenem naslovu ob terminu in uri, vnaprej določenem s strani podjetja FEYDOM HOME d.o.o. O dnevu in časovnem razponu dostave podjetje FEYDOM HOME d.o.o. stranko obvesti predvidoma 14 dni pred predvideno dostavo na e-mail naslov, naveden na ponudbi, in si ga stranka ne more izbrati sama, razen ob doplačilu za to storitev v skladu s temi splošnimi pogoji.

Ob predaji blaga kupcu, njegovemu špediterju ali prevozniku, oziroma ob začetku njegove odpreme proti kupcu, vendar najpozneje ko blago zapusti prostore naše družbe ali skladišča, se tveganje za naključno izgubo ali poškodovanje blaga prenese na kupca, skladno s splošnimi pogoji prodaje in veljavno zakonodajo. V skladu s to zakonodajo so odgovornosti za morebitne poškodbe med transportom jasno določene. Naša družba organizira dostavo blaga bodisi neposredno ali preko pooblaščenega špediterja ali prevoznika, s katerim imamo sklenjeno pogodbo za prevoz oziroma distribucijo blaga. Blago je med prevozom zavarovano proti poškodbam in izgubi, kar zagotavlja dodatno varnost za kupca. Za dostavljeno blago se šteje, ko kupec ali oseba, ki jo je kupec pooblastil ali določil, vključno z osebjem dostavne službe, pisno ali z drugim enakovrednim dejanjem, ki nedvoumno kaže na prevzem, potrdi prevzem blaga.

Več informacij je na voljo med pogoji poslovanja.

Več informacij je na voljo med pogoji poslovanja

Prijava uporabnika
Ali še nimate uporabniškega računa? Registracija
Registracija uporabnika

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilnik o zasebnosti.

Ali že imate uporabniški račun? Prijava
Povzetek naročila

V košarici ni izdelkov.