• days
  • :
  • Hours
  • :
  • Minutes
  • :
  • Seconds

SPOMLADANSKO ČIŠČENJE: 20% popust na vse izdelke

Se selite in nimate sredstev za nakup sedežne? Sestavljajte jo po elementih!

19. aprila, 2019
Čas branja: 3 min

Manjši proračun nam dostikrat ne omogoča nakup večjega bivalnega prostora, naj bo to hiša ali stanovanje in s tem je posledično manjši tudi prostor za postavitev sedežne garniture. Morda je bivališče začasno in se kmalu selite v večjega?Nesmiselno kupovati velike fiksne sedežne garniture, ki zasedejo veliko prostora in pogosto tudi zaprejo oziroma otežijo prehod iz enega konca prostora na drugega ali pa kar v drug prostor. Rešitev so modularne sedežne garniture!

Pri FEYDOMU imamo rešitev za vse vas, ki bi kljub manjšemu proračunu radi kupili kose pohištva kvalitetne izdelave ter z daljšim rokom uporabe! To so naše modularne sedežne garniture, pri katerih lahko kupujete vsak kos posebej in si postopoma zgradite sedežno svojih sanj.

FEYDOM modularne sedežne garniture

Se selite in nimate sredstev za nakup nove sedežne garniture?

FEYDOM modularne sedežne garniture

V FEYDOM-u lahko izbirate med modularnimi sedežnimi garniturami, ki so sestavljene iz več različnih elementov in se lahko uporabljajo samostojno ali pa kot del sestava.

Tako lahko začnete z nakupom dveh ali treh elementov in kasneje dokupujete dodatne elemente, s katerimi povečate in osvežite svojo izbrano FEYDOM garnituro!

FEYDOM sedežne garniture so narejene iz kakovostnih materialov: ogrodje iz bukovega lesa, prepleteno z elastičnimi trakovi in polnilom iz mešanice trše in pa mehkejše poliuretanske pene. Kvalitetni pa so tudi materiali, iz katerega so narejene prevleke. Tako si lahko tudi z manjšim proračunom privoščite kvalitetno opremo za vaš dom.

Ni sredstev za nakup

Popolna modularnost!

Fotelj takoj, sedežna kasneje

Začnete pri osnovnih elementih – sediščih, ki jih sprva lahko uporabljate brez dodatnih naslonov ter blazin, sčasoma pa te dodajate.

Se selite in nimate sredstev_3

Ni sredstev za celo sedežno? Eno sedišče sedaj, drugo kasneje!

Ko si ustvarite družino in se potrebe po sedalnih in počivalnih površinah povečajo, se lahko odločite za dokup novih elementov. Z modularno sedežno garnituro ni nobene potrebe po zamenjavi, saj iz manjšega sestava z enostavnim dodajanjem elementov naredite večjega, ki ustreza novim potrebam ali novemu, večjemu prostoru.

Sestavljaj po svojih željah

Sestavljiva modularna sedežna garnitura vam omogoča, da to spreminjate in prilagajate v nedogled, glede na vaše potrebe in želje v določenem trenutku. Še več, večina modelov ima tudi snemljive prevleke, tako da lahko čez nekaj časa kupite nove in v trenutku imte novo sedežno, ki bo v skladu z vašim novim stilom ali stanovanjem.

Modularne sedežne garniture

Modularne sedežne garniture omogočajo, da elemente postavite po svoji meri!

Da bo sestavljiva sedežna točno taka kakršno vi potrebujete poskrbimo pri FEYDOMU, saj smo za to specializirani. Z veseljem vam bomo pomagali in osebno svetovali, tako da bo nakup prijazen tudi do vaše denarnice. Oglasite se v našem salonu na Avstrijski 3 v BTCju!

FEYDOM novice
Prijavi se na naše novice, da boš na tekočem z novostmi, promocijami in drugimi akcijami.
Prijava uporabnika
Ali še nimate uporabniškega računa? Registracija
Registracija uporabnika

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilnik o zasebnosti.

Ali že imate uporabniški račun? Prijava
Povzetek naročila

V košarici ni izdelkov.