Naša nova sedežna garnitura FEYDOM Diagon

9. februarja, 2021
Čas branja: 2 min

Veliko smo se naučili o oblikovanju in ustvarjanju modularnih sedežnih garnitur. Tokrat smo začeli popolnoma iz nič. Želeli smo ustvariti set, ki je vssestranski, eleganten, nadgradljiv in se hkrati se prilagaja vašim potrebam.

In ustvarili smo…

DIAGON.

Popolnoma nov, modularni zofa sistem, ki se lahko preoblikuje.

Sestavljen je iz 2×2 edinstvenih štirikotnih elementov, ki se lahko spremenijo v različne pozicije, tudi ležišče. Minimalističen videz dobimo z neenakomernimi koti, ki dajejo setu eleganten in razkošen videz. Elemente lahko naročite v levem ali desnem kotu (ki sta zrcaljena), skupaj pa se povežejo z ježkom, ki se prilepi na spodnjo stran sedišč. Popolnoma se prilega v pisarne, hotele in dnevne sobe.

Na voljo je v veliko materialih in barvah. Diagon ima popolnoma snemljive in pralne prevleke, katere lahko operete v domačem pralnem stroju ali pa jih čez čas zamenjate z novimi.

Diagon scroll 1

Sestavljen je iz dveh dvosedov (loungov) in dveh taburejev. V kompletu so še štiri večje naslonske blazine ter dve manjši okrasni blazinici. Diagon stoji na lesenih nogicah, zbirate lahko med dvema višinama – 17 & 21 cm – ter svetlo in temno barvo. Dvignjene nogice so odlična izbira za tiste, ki imate talno gretje in tiste, ki sesanje raje prepustijo robotu.

Diagon sedežno garnituro lahko z lahkoto spremenite v:

• malo vogalno postavitev (266 х 160 cm) z dvema taburejema
• veliko kotno postavitev (327 x 213 cm)
• veliko zakonsko posteljo (224 x 174 cm)

Celoten koncept, inovativnost, modularnost, izvedba in design modela DIAGON so že potrdili z nemško nagrado za dizajn 2021.

Več informacij o Diagon sedežni garnituri!

FEYDOM novice
Prijavi se na naše novice, da boš na tekočem z novostmi, promocijami in drugimi akcijami.
Prijava uporabnika
Ali še nimate uporabniškega računa? Registracija
Registracija uporabnika

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilnik o zasebnosti.

Ali že imate uporabniški račun? Prijava
Povzetek naročila

V košarici ni izdelkov.