Dnevne sobe prihodnosti

19. aprila, 2022
Čas branja: 2 min

Globalni trendi kažejo, da se naš življenjski prostor manjša. Še posebej na udaru pa so dnevne sobe, ki veljajo kot glavni simboli našega doma – tam preživljamo čas, se družimo z domačimi in gosti. Vedno bolj pogosto pa jih uporabljamo tudi kot pisarne, otroške igralnice in celo spalnice.

Iz dneva v dan vidimo več garsonjer in mikro stanovanj z zelo premišljeno izkoriščenim prostorom. Trendi namreč kažejo, da je vedno več elementov premičnih in optimiziranih na način, da prekrijejo čim manj površine.

V dnevnih sobah tako postaja vedno večja potreba po tem, da lahko s čim manj elementi poskrbimo za čim več potreb. V našem primeru, za to priporočamo modularne sedežne garniture – namenjene maksimalnemu izkoristku bivalnega prostora. Največja prednost modularne sedežne garniture je ta, da jo lahko že v nekaj trenutkih POPOLNOMA SPREMENITE.

Za boljšo predstavo smo pripravili nekaj predlogov postavitev sedežnih garnitur, da vam pokažemo, kako lahko s FEYDOM sedežnami na različne načine zapolnimo še tako nehvaležne prostore.

Gemini M

Gemini je fantastična izbira za tiste, ki so radi v dvoje. Prostorna sedežna garnitura se lahko hitro spremeni v eno večje ležišče ali dva manjša.

Gemini M

Choice 1

Choice 1 s svojo modularnostjo lahko hitro zapolni vse kotičke sobe, hkrati pa s tem poskrbite, da soba dobi pridih življenja. Za odštekane mini sobe priporočamo garniture z intenzivnimi barvami!

Choice 1

Q6

Enosed, ki postane sedežna, ki postane ležišče (v manj kot eni minuti), je idealen za manjše prostore, kot so spalne sobe, pisarne in druge manjše sobe, v katerih se radi družimo.

Q6

Archipelago

Archipelago (ali, kot mu ljubkovalno rečemo v ekipi: “Arči”) velja za najbolj odštekanega v naši ponudbi. Kljub temu (ali pa morda ravno zaradi tega), pa lahko z njim fantastično zapolnimo prostor.

Archipelago
FEYDOM novice
Prijavi se na naše novice, da boš na tekočem z novostmi, promocijami in drugimi akcijami.
Prijava uporabnika
Ali še nimate uporabniškega računa? Registracija
Registracija uporabnika

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilnik o zasebnosti.

Ali že imate uporabniški račun? Prijava
Povzetek naročila

V košarici ni izdelkov.